Rasvetljeno teško razbojništvo u Kruševcu

0

Kruševačka policija je brzom akcijom rasvetlila teško razbojništvo u kome je u noći 28. februara povređena Kruševljanka Milanka M.(65). Policija je odredila zadržavanje P. M. (45) iz Kruševca, M.R. (22) iz Paraćina, M.I.(24) iz Aleksandrovca, P.M. (39) iz okoline Paraćina i S.M. (40) iz okoline Kruševca.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu, pred kojim je danas počelo saslušavanje, od sudije za prethodni postupak zatražilo je da im se odredi pritvor.

Teško razbojništvo u Ulici Stanoja Milojevića Šeleta br. 31., o čemu smo pisali, počinjeno je u noći 28. februara. Tom prilikom su dvojica maskiranih razbojnika ušli u kuću, koja je pod video nadzorom, vezali Milnaku i pretukli bejzbol palicama da bi je prisilili na pljačku d4eviznog novca i zlata. Pronašli su 24.500 evra i preko 600 grama zlatnog nakita i odneli. Istraumirana i pretučena žena je nakon dva sata uspela da se odveže i pozove policiju, dok su se njen sin i unuk u to vreme nalazili u gradu .

Kod osumnjničenih je pronadjen deo deviznog novca, dok su svo zlato uspeli da prebace u Bugarsku i tamo ga rasprodaju. Me]u njima dvojica razbojnika, R.M. i M.I, iz Kruševca priznali su da su počinili i dva dosad nerasvetljena razbojništva, nad radnicima dve trafike i nad radnikom jedne menjačnice u okolini Kruševca.

Osumnjičenima za teško razbojništvo u Kruševcu preti kazna od 3 do 15 godina zatvora.

Među uhapšenima je i sin pretučene i opljačkane žene o čemu više možete pročitati OVDE

Više o ovom teškom razboništvu možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime