Razbojnici pretukli ženu u Kruševcu i odneli 20 000 evra i zlato

0

U naselju Lazarica u Kruševcu protekle noći dogodilo se teško razbojništvo. Dvojica maskiranih mladića su upali u kuću, pretukli ženu bejzbol palicama, vezali je i odneli 20.000 evra i 600 grama zlata.

Milanka M.(65) iz Kruševca sa teškim telesnim povredama po celom telu u noći između subote i nedelje oko dva sata po ponoći prebačena je na odeljenje hirurgije u kruševačkoj bolnici gde joj se ukazuje lekarska pomoć. Kako nezvanično saznajemo, nju su dvojica maskiranih razbojnika pretukli bejzbol palicama, zatim je vezali i opljačkali.

Teško razbojništvo izvršeno je u dvospratnoj kući u Ulici Stanoja Milojevića Šeleta, br. 31, jednoj od najlepših u ovom kraju, koja je i pod video nadzorom.

Dvojica maskiranih razbojnika su, po svemu sudeći, dobro poznavali i pratili ženu, koja je devizni penzioner. Iskoristili su trenutak kad su njen sin Predrag i unuk izašli u grad, da bi je opljačkali. Kako je istraumirana i isprebijna žena kazala policiji, odneli su joj najmanje 20.000 evra i preko 600 grama zlata.

Iz izvora bliskih istrazi i ljudi iz komšiluka koji su čuli za ovo teško razbojništvo, saznajemo da su dvojica maskiranih mladića sa bejzbol palicama zatekli ženu samu u kući, udarili je i onesvestili da bi je potom tukli i vezali tražeći da im kaže gde su devizne uštedjevine i zlatni nakit.

Teško povređena žena je nakon preturene i opljačkane kuće posle dva sata kad su razbojnici otišli uspela da se nekako oslobodi i pozove policiju.

Na kruševačkoj ortopediji saznajemo da žena ima podlive po celom telu, ali da nema unutrašnjih fraktura i krvarenja, pa joj život nije u opasnosti.

U međuvremenu oglasila se i Policijske uprave u Kruševcu koja u saopštenju navodi da su dvojica nepoznatih razbojnika su u subotu veče oko 22 sata izvršili teško razbojništvo na štetu 65. gopdišnje Kruševljanke.

– Oni su uz upotrebu fizičke sile i bejzbol palice, od oštećene u njenoj kući oduzeli novac u iznosu od oko 24.500 evra i zlatan nakit i udaljili se u nepoznatom pravcu. Po izjavi lekara, žena je zadobila teške telesne povrede zbog kojih je zbrinuta u Zdravstveni centar Kruševac, navodi Policijska uprava u Kruševcu, uz napomenu da se intenzivno radi na rasvetljavanju krivičnog dela i pronalaženju počinioca.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime