Rekonstruisana ulica Koste Stamenkovića u Prokuplju

13

Sredstvima Opštine Prokuplje ovih dana završeni su radovi na uređenju, odnosno nasipanju ulice Koste Stamenkovića u Prokuplju, čime je nastavljen kontinuitet u rekonstrukciji gradskih ulica i komunalne infrastrukture, navode u lokalnoj samoupravi u Prokuplju.

Kako je nedavno ovde završena izgradnja kompletne kanalizacione mreže u dužini od 200 metara, usledilo je nasipanje tucanika i valjanje celom dužinom ulice.

Meštani ovog dela grada ne kriju zadovoljstvo što im je ulica kompletno uređena i što će sada imati mnogo bolje uslove za život u ovom delu Prokuplja.

– Do sada je bilo gotovo nemoguće kretanje, kako za pešake tako i za putnička vozila posebno kada je padala kiša , jer od blata ovom ulicom nije moglo da se prolazi. Zadovoljni smo onim što je urađeno, samo je još potrebno izgraditi ivičnjake , a nadamo se da ćemo u narednoj godini dobiti i asfalt, rekao je Bratislav Aranđelović, žitelj ulice Koste Stamenkovića.

Ova ulica samo je jedna u nizu za koje su ove godine izdvojena sredstva iz budžeta Opštine Prokuplje. Za rekonstrukciju ulica u gradu izdvojena su značajna sredstva, a svi planirani radovi biće završeni do kraja godine.

13 KOMENTARA

  1. Konpletno lose uradjeno,tucanika je veoma malo posipano i lose uvaljan,prva veca padavina i tucanika nece biti u ulici.Bice gore nego pre,umesto da grad daje svake Srbske nove godine toliko mng novca za pevace.Mogli bi da asvaltiraju grad.ima mng ulica slicnoj Koste Stamenkovica i Jefimija.

    • Kako ljudi nikad nisu zadovoljni? Zar ne umete da cenite nista? Sta je predhodna vlast ucila? Nista! A koliko je ova samo asfaltrirala ulice,posula rizlom…non stop se nesto radi. Ne moze sve preko noci,moramo biti strpljivi.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime