Rekonstruiše se gradski stadion u Kuršumliji

0

Na adresu Sportskog Centra u Кuršumliji stigao vredan poklon od strane Fudbalskog Saveza Srbije. Radi se o 1000 stolica u vrednosti od 10.000 evra, tako da će Gradski Stadion dobiti nove rekonstruisane tribine , rađene po projektu koje će biti bezbedne za gledaoce.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo predsedniku opštine gospodinu Radoljubu Vidiću, za veliku pomoć i podršku za stvarenje novih i boljih uslova u sportu, kako bi mladi postizali što bolje rezultate.

Takođe, u ime fudbalskih klubova želim da se zahvalim predsedniku Fudbalskog Saveza Srbije gospodinu Slaviši Кokezi, koji je izašao u susret našim zahtevima, shvatio situaciju u kojoj se nalazimo.

Predočili smo mu da se na Gradskom Stadionu takmiči 6 ekipa, od kojih su 3 ekipe seniori i 3 ekipe mlađe kategorije ( muški i ženski), a takođe se na našem stadionu takmiči i ekipa sa Кosova.

Obzirom da u Кuršumlijskim klubovima trenira veliki broj dece, nadamo se da će uskoro u Кuršumliji biti izgrađen još jedan fudbalski teren, navodi se u saopštenju Sportskog centra.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime