Renovirana škola u Babotincu

0

Završeno je renoviranje škole u Babotincu, koja je izdvojeno odeljenje OŠ „Nikodije Stojanović Tatko“. Zahvaljujući donatorima koji su imali razumevanja i izdvojili sredstva za renoviranje škole, učenici su drugo polugodište ove školske godine započeli u mnogo boljim i lepšim uslovima.

Tokom zimskog raspusta postavljeni su novi PVC prozori, stara ulazna vrata zamenjena su dvokrilnim aluminijumskim sa svetlarnikom, postavljen je laminat, okrečena učionica, što je potpuno oplemenilo prostor za rad i učenje. Takođe su nabavljene i nove klupe, stolice i katedra.

Za renoviranje ove škole, u kojoj 20 učenika pohađa nastavu, uloženo je oko 200 hiljada dinara, čime je ona dobila potpuno novi izgled.

– Tražio sam uspešne i moćne firme, organizacije i pojedince koji bi nam pomogli da našu školu renoviramo. Krajem decembra javili su nam se predstavnici kompanije „LEONI“, koja je donirala najveći deo sredstava, a značajna sredstva dobili smo i od prokupačkih preduzeća „Toplicagradnja“ i „Jard“, istakao je profesor razredne nastave Predrag Aritonović.
.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime