Rezultati izbora u Prokuplju: SNS pobedio u Prokuplju, SPS drugi

0

Prema podacima izbornog štaba SNS Prokuplje, na osnovu 6o % obrađenih glasova, SNS je na lokalnim izborima osvojio više od 50% glasova, a na parlamentarnim izborima, ovaj procenat za SNS je oko 58 posto.

23 : 00 Prvi čovek Srpske napredne stranke u Prokuplju, dr Darko Laketić u izjavi za Top Novosti kaže da je ovo potvrda dosadanjeg uspešnog rada i domaćinskog odnosa aktuelne vlasti u Prokuplju.

– Građani su prepoznali da smo i pored svih problema i nasleđenih dugova uspeli da se domaćinski odnosimo prema budžetu opštine. Uspeli smo da vratimo 350 miliona dugova. Verujem da su taj, pravi odnos građani koji su glasali za SNS i prepoznali i dali nam podršku, kazao je Laketić.

Opštinska izborna komisija Prokuplje - rezultati lokalnih izbora
Opštinska izborna komisija Prokuplje – rezultati lokalnih izbora

23: 30 – Dragan Lekić, predsednik SDS-a u Prokuplju kaže da na osnovu 50% glasova od ukupnog broja validnih listića rezultati su takvi da su iznad cenzusa i ulaze u lokalni parlament.

– Prošli smo cenzus, kao i što smo očekivali. Računamo na osnovu dosadašnjih rezultata da ćemo imati 5 odbornika, ali još ne možemo ništa da kažemo na osnovu trenutnog stanja, rekao je Dragan Lekić.

23 : 45 – Šef izbornog štaba Demokratske stranke za Toplički okrug, Boban Lepojević je čestitao svim glasačima koji su smogli sange da glasaju za Demokratsku stranku, uprkos, kako je kazao što je DS proganjana i satanizovana u prethodnom periodu.

22 : 30 – Prema prvim, nezvaničnim informacijama iz izbornih štabova stranaka u Prokuplju, na lokalnim izborima u ovom gradu najveći broj glasova je osvojila Srpska napredna stranka sa osvojenih 47 %. Sledi SPS sa 10,37, DS 8,8 , SDS 7,3 , DS-DVERI 7% i Pokret za jug 5,8%.

Ovo su podaci sa 40% obrađenih glasova iz izbornog štaba Demokratske stranke u Prokuplju.

Konačne rezulate lokalnih izbora u Prokuplju pogledajte OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime