Rotarakt dodelio Povelju humanosti Art pabu “Black Fox”

11
Foto: Rotaract club Prokuplje

Art Pub “Black Fox” prvi je dobitnik Novogodišnje povelje humanosti Rotarakt Kluba Prokuplje, za izraženi društveno-socijalni aktivizam, kao i promociju visokih etičkih principa i davanje primera na polju humanitarnog delovanja. 

Rotarakt ove godine po prvi put dodeljuje povelju, sa namerom da to preraste u tradiciju dugog veka. Povelju mogu dobiti pojedinci, organizacije, institucije, firme, svi oni koji nesebičnim ulaganjem svog vremena, ideja ili resursa pozitivno utiču na razvoj društva u Prokuplju i okolini.

Ocenivši da vlasnici paba Jelena Mitić i  Miloš Šubaranović svojim primerom podižu svest o humanitarnom delovanju i filantropiji, Rotaract je baš njima dodelio povelju, s nadom da će podstaći i druge ljude u našoj sredini da se, iako u vrtlogu svakodnevnice, ponekad osvrnu oko sebe i učine mali napor za jedan osmeh više.

– Osećam veliko zadovoljstvo i zahvalnost. Dobili smo priznanje koje nas je dirnulo do srži. Drago mi je da ljudi prepoznaju dobru nameru i zalaganje za dobrobit svih. Ja držim palčeve da buduće akcije budu istrajne i podržane. Nadam se da ću kad god budem u prilici moći da doprinesem dobrim delima. – rekla je Jelena Mitić.

Na večeri koja je organizovana ovim povodom podeljene su i zahvalnice za nesebičnu logističku i moralnu podršku u aktivnostima Kluba Igoru Pavlovskom, Jeleni Mitić i Milošu Šubaranoviću, za intenzivnu saradnju i podršku – Rotaract Clubu Kumanovo, kao i članu Rotarakta Prokuplje Stefanu Đukiću, za angažovanje i doprinos radu Kluba.

11 KOMENTARA

  • Sta je Snezana neznas sta su to humano uradili pa nemas odgovor. Od vas mladih i pametnih nadao sam se iscrpnom odgovoru a ti znas taman kao i ja ako ne i manje, ja bar priznajem da neznam, neka ti neki Rotarijanac pritekne u pomoc.

  • Stari gospodine kome mesto na facebook-u nije, prvo naučite gramatiku, pa onda možete da pišete glupe komentare. Sramota u vasim poznim godinama ne znati da se ne znam pise odvojeno.

  • Koju si mi opasnu zamerku nasao, kao da sam ubio coveka, a sto mi stariji nismo za fejs, na osnovu cega smatras da je to samo za vase mlade generacije, i mlado momce neka mi je glup komentar, ali odgovorite mi u cemu se to ogleda vasa humanost, nerado i odgovaram laznim profilima jer neznam kakve je pameti ili kakvog ljudskog ponasanja je, a i mozda si pripadnik te svetske super sile na koju me asocira tvoje ime,pa mi nije nuzda da se sa njom kacim, jer nam nama Srbima nista dobro nije donela. Srecna ti nova godina i izvini za ono neznam. Pozdrav od starog i glupog gospodina kako si me nazvao.

  • Zivite u pk prosetajte do paba, popijte kaficu, pojedite subinu pljesku koja nema premca , ako imate ideje ili vas interesuje bilo kakav vid zalaganja raspitajte se …e tek onda stari gospodine mozete upucivati kritike ….

 1. Hvala na podršci , drugari !

  Gospodine Zvonko , ako imate vremena na pretek , prošetajte do Foxa . Rado ću vam pojasniti o čemu je reč.
  Srdačno ,
  Mitić Jelena .

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime