Rukovodstvo i igrači KMF „Bele Crkve“ na prijemu kod predsednika opštine

0

Predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić ugostio je rukovodstvo i igrače KMF „Bele Crkve“ čestitajući im istorijski uspeh.

Podvig futsalera KMF „Bele Crkve“ opstanak u jedinstvenoj Drugoj futsal ligi obradovao je sve ljubitelje ovog sporta u Kuršumliji koji su tokom cele sezone punili tribune u Sportskoj hali. Imali su veoma težak zadatak da u veoma teškoj konkurenciji gde se takmiče ekipe iz velikih gradova poput Smedereva, Leskovca, i Beograda izbore ovaj istorijski uspeh kada je futsal u Kuršumliji u pitanju.

Ono što ovaj uspeh čini posebnim je i činjenica da za KMF Bele Crkve igraju samo igrači iz Kuršumlije. Treba napomenuti da od treće lige, pa sve do super futsal lige ne postoji ekipa u kojoj igraju svi igrači iz istog mesta.

Povodom ovog lepog sportskog događaja, predsednik Čarapić je u prijatnom razgovoru sa ovim mladim momcima pohvalio njihov trud i angažovanje, istakavši tim povodom da je svako u ekipi pronašao svoje mesto i ugradio sebe ali i da je pored fudbalskog znanja drugarska atmofera bila jedan od presudnih faktora za ovaj veliki uspeh. Predsednik je istakao da su futsaleri pravi primer za sve ostale klubove u Kuršumliji, kako treba da se bori za svoj klub i kako treba predstavljati svoj grad.

Predsednik kluba Petar Dikić se u ime cele ekipe zahvalio predsedniku Čarapiću na prijemu, kao i na velikoj podršci koju pruža klubu. Posle prijema futsaleri su sa predsednikom i njegovim saradnicima u sportskoj hali odigrali revijalnu utakmicu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime