Rusi otvaraju vojnu bazu u Blacu

26

Nakon otvaranja baze u Nišu, Rusija planira da otvori još jedan logistički centar koji će biti stacioniran u Blacu, saznaju Top Novosti.

Blace je, kako saznajemo izbarano jer geografski je najpogodnije za izgradnju vojnog aerodroma koji se planira da bude sagrađen do kraja 2016. godine.

– Čitava ova operacija još uvek se drži u tajnosti zbog vrlo verovatne negativne reakcije sa zapada koji nisu blagonaklono gledali ni na otvaranje baze u Nišu, kaže naš izvor iz Vojske Srbije.

Rusi su se odlučili da vojnu bazu sagrade u Blacu i zato što je to jedan retkih gradova u Srbiji koji tokom NATO bombardovanja nije bio na meti avijacije.

Za sada je jedan od problema što do Blaca ne vodi železnička pruga pa se ubrzano radi i na izradi projekta za izgradnju kraka pruge ka Blacu.

Ovaj veliki projekat se ubrzano privodi kraju, ali…

Biće realizovan ipak, samo danas, kada je 1. april, Dan šale 🙂

26 KOMENTARA

  1. Tosu trebali i pre da urade ako se to uradi svaka cast za nas i naseg Presednika pokazce gradanima da stvarno brine o svojoj zemnji i svojim gradanima koji zive u njoj svaka pohvala za Presednika i kako on uvek kaze sretan rad …

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime