Sad svi na Jastrebac-Prvi Grend land Fest 18, 19 i 20. avgusta

0

Turistička organizacija grada Kruševca i Udruženje „Green land fest“ pozivaju na trodnevni večernji muzički festival, na kome će poseban akcenat biti stavljen na zaštiti životne sredine, animiranje mladih ljudi i jačanje svesti o značaju očuvanja prirodne sredine.

Pred nama je 3 dana druženja, zabave i uživanja u brojnim sadržajima, da bi kruna svakog dana bili večernji nastupi eminentnih izvodjača, kao što su:
LEA DOBRIČIĆ, MKDSL, STEREO BANANA, MarkyZ (Italija), DALTON TRANCE TELEPORT,WRECKAGE, MidnightBeatz, DJ Pitter…i mnogi drugi….

Trodnevna ulaznica za Green Land Fest omogućava Vam besplatno: korišćenje kampa , jedan obrok dnevno u kampu , Bubble games ,Vožnju kvadova (ako imate važeću dozvolu)…

U Turističkoj organuzaciji kažu da su za posetioce obezbedjeni Wi-Fi i punjači za telefone i još mnogo iznenađenja… Za sve koji kupe trodnevnu ulaznicu gratis zanimacija – navodi Turistička organizacija Kruševca.

Celodnevni programi za sve posetioce festivala: obuhvataju: Biciklističke i Pešačke ture , Vožnja kvadova, Kamp Stage-nastupi D-jeva (celodnevna žurka) …te Biblioteka na otvorenom ,Ekološke akcije i čišćenje Jastrepca.

– Kamp je potpuno besplatan. Obezbedjeni su toaleti, voda za piće, tuševi, celodnevni program, jedan obrok dnevno besplatno. Za sve koji nemaju svoje šatore, obezbedjeni su šatori, samo treba poneti vreću za spavanje. Obezbedjeni punjači za mobilne telefone i besplatan Wi-Fi. Kamp je potpuno obezbedjen i zaštićen, navode u Turističkoj organizaciji Kruševca.

Svi dnevni programi su potpuno besplatni. Ulaz u festivalski prostor se naplaćuje.

jastrebac-festival-1

Cena dnevne karte je 500 dinara, a za sva tri dana je 1.200 dinara.

Prodaja karata putem sajta www.ddtickets.rs i u svim Win Win radnjama u Srbiji.

Organizator je udruzenje Green Land Fest, a suorganizator Turistička organizacija Grada Kruševca.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here