Sahranjen Marko Milanović

2

Kuća Milanovića u Kaoniku kod Kruševca zavijena je u crno! Višegodišnji vođa “Kaoničkih izvora”, virtuoz na usnoj harmonici i poznati kamenorezac Miroljub Cara Milanović ostao je bez dvadesetdvogodišnjeg sina jedinca Marka, prvog glasa Rasinskog okruga, koji je u noći između srede i četvrtka poginuo u saobraćajnoj nesreći.

U stravičnom udesu na putu Veliki Šiljegovac – Kaonik, dvojica njegovih drugova iz sela su lakše, a jedan iz Velikog Šiljegovca teško povređen. Oni su se, vozeći se u ” mazdi 323″, i ,, nisan almeri,, pri velikoj brzini međusobno vozilima zakačili i udarili u betonski stub pored puta. Marko Milanović se nalazio na mestu suvozača, kad je vozač ,, mazde,, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u banderu.

Marko je završio četvrti stepen Mašinske škole i pohađao je drugu godinu Visoke strukovne škole u Blacu. Igrao je folklor 10 godina i bio primer u selu. Bio je istaknuti folkloraš u proslavljenom Kulturno – umetničkom društvu “Kaonički izvori”, gde je godinama bio aktivan kao i njegov otac Miroljub.

Marko Milanović je sahranjen danas u 14 časova na Kaoničkom groblju. Za njim su ostali da tuguju setra, otac i majka, rođaci i prijatelji.

O stravičnom sudaru u kome je poginuo Marko Milanović poginuo više možete pročitati u vesti koju su juče Top Novosti objavile pod naslovom: Tragična nesreća kod Kruševca

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime