Sajam zapošljavanja u četvrtak u Kuršumliji

1

Filijala Prokuplje Nacionačne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u Кuršumliji. Sajam će biti održan u sali restorana „Nego“ u ulici Dragan Milunović Džule broj 1 u četvrtak, 9. novembra 2023. godine sa početkom u 11 časova.

Na sajmu se očekuje učešće 10 poslodavaca sa teritorije opštine Кuršumlija, kompanije „Leoni“ iz Prokuplja i kompanije Кromberg & Schubert iz Кruševca. Ovih 12 poslodavaca iskazali su potrebe za oko 70 radnika za za veći broj radnih mesta. Najviše će se tražiti građevinskiradnici, šivači, varioci, bravari, radnici u proizvodnji, medicinski radnici i kuvari i konobari.

Na štandovima poslodavaca zainteresovani će moći da se u direktnom kontaktu sa poslodavcima informišu o uslovima za zapošljavanje i da konkurišu za određene poslove popunjavanjem prijave ili predajom radnih biografija.

Na štandu filijale Prokuplje nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve potrebne informacije o aktuelnim merama podrške zapošljavanju koje pruža Nacionalna služba za zapošljavanje.

1 KOMENTAR

  1. Mozda bi rukovodstvo opstine Kursumlija moglo da pozove u goste rukovodstvo kompanija „Leoni“ iz Prokuplja i kompanije Кromberg & Schubert iz Кruševca i ponudi im u saradnji sa drzavom prazne hale u Kopaoniku da otvore po jedan pogon…

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime