Saniraju se ulice u Prokuplju

4

Stručna služba mesnih zajednica Opštine Prokuplje započela je sanaciju pet najoštećenijih gradskih ulica.

Trenutno su toku radovi u Pojatskoj ulici. Planirano je da se sanira ukupno pet makadamskih ulica, a novac za radove obezbeđen je iz budžeta Opštine Prokuplje.

– U toku su radovi u Pojatskoj ulici koji koštaju 350. 000 dinara. Planirano je da se završe za pet dana. Nakon sređivanja ove ulice, preći ćemo i na druge koje su označene kao prioritet, kazao je direktor Stručne službe mesnih zajednica u Prokuplju Ivica Krstović.

On je istovremeno istakao da je cilj da se u ovim ulicama stanje dovede u predasfaltno i da se omogući normalan saobraćaj u njima.

4 KOMENTARA

  1. Drago mi je da su krenuli u sanaciju ulica cim je sneg okopnio, da mozemo normalno da hodamo, a i da cuvamo nase automobile od rupa koje obicno nastaju posle zime. Pohvalno.

    • Molim vas da Pojatsku ulicu odakle je i ovo slika, jednom ali stvarno asfaltirate zato sto je to jedna od najstarijih ulica u gradu, a u ocajnom je stanju.

  2. Kad ce te vec jednom da resite ulicu Darinke nestorovica? Ono je bruka i sramota,ulicu od 30 tak metara nemoze opstina da sredi….a ulica je u centru grada bukvalno……..strasno

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime