Saniran put u Berilju

1

U selu Berilje, udaljenom četiri kilometara od Prokuplja, završeni su radovi na sanaciji puta u dužini od 1600 metara, saopštila je Opština Prokuplje.

Put koji povezuje selo sa zaseokom Velebić, bio je u veoma lošem stanju, a na inicijativu meštana Opština Prokuplje obezbedila je sredstva za njegovu sanaciju.

Prema navodima nadležnih u JP za urbanizam i uređenje opština Prokuplje, u okviru radova na uređenju ovog puta izvršena je obrada postojeće posteljice i nasipanje celom dužinom, a urađeni su i propusti  i kanali za odvod vode.

Opština Prokuplje i tokom letnjeg perioda nastavlja sa uređenjem putne infrastrukture na području cele opštine.  Na kilometre puteva popravljeno je i nasipano, kako u gradu, tako i na seoskom području. U velikoj akciji koju Opština Prokuplje sprovodi još od samog početka ove godine, mnoge ulice po prvi put su dobile asfalt.

Кako je i izjavio predsednik Opštine Prokuplje, Aleksandar Simonović, radovi na infrastrukturi odvijaju se strogo planski, svaki dinar uložen u infrastrukturu strogo je kontrolisan. I dalje će prioritet imati najugroženiji putevi, kako bi svi građani naše opštine imali bolje uslove za život , što je i cilj rada lokalne vlasti.

 

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime