„Sanjalice“ nastupaju na Nišvilu

0

Svoj talenat i pevačko umeće članovi Dečijeg hora prokupačkog Doma kulture „Sanjalice“, pokazaće na „Jazz for kids Nisville Festival“, koji se održava u okviru „Nisville festivala“.

Dirigent ovog veoma mladog, ali i veoma uspešnog i već nadaleko poznatog prokupačkog dečijeg hora Sanja Stojković poziva Prokupčane, da dođu na nastup svojih talentovanih sugrađana i podrškom im pomognu da, kao i mnogo puta do sada i ovaj put zablistaju.

-Ulaz je besplatan, a mi pozivamo sve koji vole da slušaju ovu vrstu muzike dođu na naš nastup i zajedno sa nama uživaju. Već sada se radujemo što ćemo biti deo ove velike manifestacije i vredno radimo na pripremi za nastup – rekla je Sanja Stojković.

„Sanjalice“ će nastupiti u nedelju 13. avgusta od 19h na platou iznad Letnje pozornice niške Tvrđave. Predstaviće se sa već prepoznatljivim delom svog repertoara, ali će izvesti i džez verziju izvornih pesama „Gora ječi“, „Jare moje“, kao i kompoziciju Luisa Amstronga „What a wonderful world“ i „Sin, sing, sing“ koju izvodi Anders Sisters.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime