Sedam beba rođeno od početka godine u prokupačkom porodilištu

0

U porodilištu Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, za prvih 7 dana Nove godine rođeno je isto toliko beba. Podsetimo, u januaru prošle godine rođene su čak 82 bebe. Nadamo se da će i početak ove godine biti berićetan, navode u prokupačkoj Bolnici.

U porodilištu bolnice u Prokuplju prva beba rođena je 01.januara. Majka Marija Jaćović iz Kuršumlije na svet je donela zdravu devojčicu!

– Prva beba sa teritorije Opštine Prokuplje rođena je na Badnji dan, majka Đevori Ivana rodila je prirodnim putem takođe devojčicu, dugu 52cm i tešku 3300grama. I beba i majka su dobro. I na Božić smo se radovali novorođenčetu, majka Gaši Elsada iz Prokuplja, rodila je zdravog dečaka, svoje sedmo dete, a prvo muško. Njih je na Božić, posle članova porodice posetila i čestitala prinove dr Snježana Arsić, direktor bolnice u Prokuplju, kaže dr Marija Despotović, portparol prokupačke Bolnice.

Uz želju da se rađa što veći broj dece i da se radujemo svakom novorođenčetu pored poklona koje su srećnim majkama i prvorođenim bebama uručili predsednici opština, i rukovodstvo Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, a u ime rukovodstva zamenik direktora dr Miodrag Petrović, je danas darivalo bebe rođene na Badnji dan i Božić i njihove majke prigodnim poklonima u vidu bebi – paketa sačinjenih od svih onih neophodnih sredstava u njihovim prvim zajedničkim danima.

– Nastojaćemo da i u narednom periodu prigodnim poklonom obradujemo i majke beba iz višečlanih porodica kao i prvu Uskršnju bebu, istakla je dr Marija Despotović.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime