Seoski mesar zverski preklao suprugu

0

Selo Varvarin u istoimenoj opštini između zapadne i Južne Morave pritisla je magla, a imenje Pavlovića obavila je tuga nakon jučerašnjeg zločina kada je Nebojša Pavlović (61), lokalni mesar na slavi preklao suprugu Milicu (60).

Jedno dvorište, dve kuće. Jedna starija pripada Nebojši Pavloviću , a druga novija njegovoj supruzi Milici.

– Ovo dvoje supružnika su se večito trveli, a ta netrpeljivost je postajala sve žešća u trenucima svađe oko dece. Sin Oliver, koji živi i radi u Austriji je svojoj majci Milici sagradio novu kuću da ona živi u njoj, odvojena od Nebojše, koji je ostao da živi sam u svojoj kući. Netrpeljivost i međusobne optužbe među njima su se rasplamsale od onog trenutka kad im se ćerka Olivera sa dvoje dece razvela od svoga muža, priča nam izvor iz Mesne zajednice Sela Varvarina.

– Nebojša je u Selu Varvarin, koje broji 1.500 duša, važio za dobrog čoveka, gotovo sa nikim se nije svađao. Hleb je najpre počeo da zarađuje kao šnajder, a potom se preorjentisao i radio kao kao konobar i mesar. U poslednje vreme radio je u restoranu ,,Kareli,,. Sin ga je odavno napustio i otišao u Austriju, a ćerka Olivera bila je udata u drugo selo, pa je napustila supruga i sa svojom ćerkom Snežanom i sinom Andrejem, prešla da živi u gradu Varvarinu. Njena deca su se uvek radovala susretima sa bakom Milicom, kod koje su dolazili, a ona ih je , nasmejana, raširenih ruku čekala ispred kuće koju joj je sagradio sin Oliver, priča naš izvor.

Svi su oni juče u toj kući sa gostima slavili Đurđic, a danas tuguju. Kako nezvanično saznajemo, sin Oliver koji je preneo slavu u novoizgrađenu kuću i najavio da će doči na slavu. Treba da stigne tek danas, ali je ona od juče krvava.

Njegov je otac Nebojša Pavlović (61) , koji je po prvi put došao na sinovljevu slavu, u ponedeljak oko 15.30 sati preklao svoju suprugu Milicu Pavlović (60).

– Iskoristio je trenutak u kuhinji dok je ona prala suđe, pripremajući se za doček sina , da joj priđe s leđa i nožem joj prereže vrat.

– Nebojša je sklon alkoholu, ali razmirica u selu ni sa kim nije imao, samo što je netrpeljivost između njega i supruge trajala godinama. Milica je trpela uvrede za optužbe, ali ga je i prijavljivala za nasilje u porodici, priča nam jedna komšinica.

Mesto zločina
Mesto zločina

Desetak gostiju, koliko se u tom trenutku nalazilo u kući, ostalo je bez daha kad je videlo krvavi nož u krvavim koljačevim rukama. Lokva krvi brzo se raširila po kuhinji. Milica je sa teškim povredama prebačena u varvarinski Dom zdravlja, ali joj spasa nije bilo. Brzo je preminula.

Obdukcija nesrećne žene izvršena je u kruševačkoj bolnici. Žena je gotovo na smrt preklana .

Koljač je u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca saslušan u Varvarinu. Nije se izjasnio zašto je to učinio, samo je pitao ,,jeli još živa,,, te da će on ,,umreti u zatvoru,,. Očekuje se da mu posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu bude odredjen pritvor.

U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu kažu da za sada nemaju saznanja da je Nebojša Pavlović do sada krivično odgovarao i da je protiv njega vođen bilo kakakav krivično pravni postupak. Iz izvora bliskih istrazi, saznajemo, da je ovo ubistvo počinjeno najverovatnije pod dejstvom alkohola u trenutku izliva besa zbog ljubomore, koja se među supružnicima godinama više puta rasplamsavana i gašena, a potom tinjala.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime