Škola duge tradicije proslavila rođendan

0

Svečanošču u Domu kulture ,, Milosav Buca Mirković,, u Aleksandrovcu je ovih dana proslavljena 178. godišnjica Osnovne škole ,,Aca Aleksić,,. Škola sa dugom tradicijom iznedrila je mnoge znamenite ličnosti koje su pronosile i pronose njenu slavu širom zemlje i sveta. Nosilac je mnogih kulturnih u javnih događaja, aktivnosti i priznanja.

Ugledne zvanice iz političkog , kulturnog i javnog života, među kojima su bili predsednik Opštine Aleksandrovac dr Jugoslav Stajkovac i načelnik Školske uprave za Rasinski okrug Zoran Asković, pozdravio je direktor škole Mihailo Milinčić.

On je izrazio zadovoljstvo što se rođenadan proslavlja sa odličnim rezultatima, pa su nastavnicima škole dodeljene nagrade za postignute rezultate u vaspitno obrazovnom radu.

Čestitku kolektivu uputio je načelnik Školske uprave za Rasinski okrug sa sedištem u Kruševcu Zoran Asković, a prisutne je pozdravio i dr Jugoslav Stajkovac, predsednik Opštine Aleksandrovac.

– Opismenjavanje u Župi je počelo dosta rano, a ono što ja mogu kao predsednik Opštine da vam obećam jeste da će saradnja sa lokalnom samoupravom biti na najvišem mogućem nivou, da upravo šklole i vi nastavnici imate punu podršku za jedan izuzetan rad i izuzetne rezultate koje godinama ostvarujete, ne samo u okviru škole nego i u vanškolskim aktivnostima, kazao je dr Jugoslav Stajkovac, poželevši kolektivu puno uspeha u daljem radu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime