Škola skijanja Udruženja ekstremnih sportova Toplice

0

Udruženje ekstremnih sportova Toplice iz Prokuplja svakog vikenda organizuje besplatne časove skijanja za početnike.

Treninzi se uglavnom održavaju na Staroj planini, jer su staze pogodne za početnike. Do sada su organizovali desetak vikend obuka, a polaznici su različitih životnih doba.

Za polaznike koji ne poseduju opremu, klub se pobrinuo da organizuje iznajmljivanje kompletne opreme po znatno pristapačnijim cenama od onih na planinskim centrima.

Predsednik kluba ekstremnih sportova Toplice, Saša Miljković, poručuje da se skijanje brzo uči i da treba iskoristiti vreme za uživanje u lepotama planine.

Posebno zadovoljstvo čine polaznici koji očekuju da će čitav dan provesti u vežbanju, ali već istog popodneva izvode svoj prvi spust na ski stazi.

Klub je takođe otvoren za druženje i sa onim samouverenim skijašima koji se mogu pridružiti vikend turama.

Kada se spomene skijanje, prosečan građanin se obično zapita koliko to košta? Ali entuzijasti iz kluba ekstremnih sportova su uspeli da nam pokažu kako za malo novca možete sebi prirediti jedno novo iskustvo i približili su nam ovaj zimski sport koji donosi puno zadovoljstava.

Inače, Klub ekstremnih sportova Toplice iz Prokuplja, osnovan je decembra 2016. godine. Za sada broje 36 članova, ali klub je u ekspanziji poslednjih godinu dana.

Sportovi kojima se bave su zajsta raznoliki: paraglajding, brdski biciklizam, balonarstvo, ultra laki avioni, motorni zmajevi, karting, skijanje i drift.

(Autor: Milena Vukajlović)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime