Škola zdravog života

0

Kulturno obrazovni centar „Toplica“ u Prokuplju organizovao je predavanje na temu „Škola zdravog života“, istaknutog predavača Staniše Stojiljkovića, redovnog profesora na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu i jednog od predavača u školi „Javnog zdravlja“ na Medicinskom fakultetu u Beogradu iz oblasti Ekologija organizma u okviru alternativne medicine.

Prema rečima direktorke KOC „Toplica“ Ljiljane Krasić, interesovanje sugrađana za ovo predavanje je bilo više nego zadovoljavajuće, tako da ova ustanova planira da ih i ubuduće bude iz ove oblasti više puta godišnje.

 

– Većina ljudi se žali na glavobolju, malaksalost, konstantni umor. Odbrambeni sistem organizma nastoji da se više ili manje odupre lošim uticajima sredine, ali povremeno dolazi do pada njegove zaštite, pa se javljaju razna oboljenja. U periodima kada organizam preopteretimo hranom, tečnošću, neredovnim snom, potrebno je posvetiti mu malo pažnje da bismo ga doveli u ravnotežu, istakao je tom prilikom  prof. dr Staniša Stojiljković.

 

Ovaj poznati predavač za oporavak organizma preporučuje detoksikaciju po već poznatoj metodi „balkanoterapija“, u kojoj primenjuje svoja dugogodišnja znanja o lekovitim svojstvima gline i prirodnih resursa koje nam nudi naše podneblje i tradicija.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime