Škole nagradile najbolje đake u Prokuplju

0

Кraj meseca juna svake školske godine, vreme je kada se u školama zaključuju ocene i nagrađuju najbolji učenici. Ove godine, zbog pandemije korona virusom to nije bilo na nivou  ranijih godina, ali je bilo i svečanosti i nagrađivanja, kao i radosti i uzbuđenja i kod đaka, njihovih roditelja, ali i profesora.

Nagradile su sve prokupačke škole, one koji su vredno radili tokom cele školske godine i isticali se u učenju i odličnim rezultatima.

Tako je bilo i u Osnovnoj školi „Ratko Pavlović Ćićko“. Laptopom je nagrađen đak i sportista generacije, što prema rečima direktora Vesne Todorović, postaje polako tradicija u ovoj školi.

– Naš košarkaš je dobio i jednu košarkašku loptu, koja će ga, nadamo se odvesti u reprezentaciju, rekli su u ovoj školi i dodali da su kompletima knjiga nagrađeni i svi učenici, koji su bili u trci za dobijanje laskave titule, đak generacije.

Кnjigama i diplomama su nagrađeni i svi odlični đaci, kao i nosioci diplome „Vuk Кaradžić“. Generacija đaka 2005,  zajedno sa svojim razrednim starešinama, potrudila se da ova svečanost bude upamćena po onome po čemu su oni bili prepoznatljivi.

Iz uprave ove škole ističu da su najstariju generaciju svojih đaka ispratili sa najlepšim željama za budućnost i naglašavaju da su počeli sa testiranjem nove generacije đaka prvaka.

– Svaki roditelj budućeg prvaka naše škole dobiće poruku sa zakazanim terminom za testiranje. Informaciju o tome kada će Dom zdravlja početi sa izdavanjem lekarskih uverenja, još uvek nemamo, ali ćemo i to obaveštenje blagovremeno objaviti na sajtu škole, podvlače u Osnovnoj školi „Ratko Pavlović Ćićko“.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime