Skupština Prokuplja izabrala nove direktore

0

Na današnjoj sednici SO Prokuplje razmatrano je i usvojeno više odluka i rešenja, važnih za  funkcionisanje opštine Prokuplje među kojima je i imenovanje novih direktora javnih preduzeća i ustanova.

Za v.d. direktora JКP „ Hameum“ imenovan je dipl. ekonomista Ljubisav Rakić. Do promene direktorske funkcije došlo je i u Domu zdravlja Prokuplje, gde je za v. d. direktora izabrana lekar specijalista Opšte medicine dr Zorica Momčilović. Na današnjoj sednici imenovani su i članovi Nadzornih  i Školskih odbora.

 

Usvojen je i Predlog Кadrovskog plana Opštinske uprave, koji je neophodan za donošenje Pravilnika o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi. Cilj donošenja Кadrovskog plana je da se sagledaju potrebe poslodavca kada su u pitanju kadrovi za naredu godinu i da se u skladu sa tim  potrebama planiraju rashodi za zaposlene.

Skupština je na današnjem zasedanju potvrdila odbornički mandat Nebojši Ćurčiću sa izborne liste Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje

U susret proslavi gradske slave Sveti Prokopije, odbornici su podržali predlog za imenovanje članova Organizacionog odbora koji će u narednom periodu sprovoditi aktivnosti  za proslavu gradske slave.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime