Specijalna ponuda za doček Nove godine u Prolom Banji

1

Doček Nove godine uvek je asocijacija na nove početke. Zato i želimo da ih podelimo sa ljudima koje volimo, na mestu kome dušom pripadamo. Vodeći se ovim vrednostima, Prolom Banja Vas poziva na doček Nove 2022. godine.

Za novogodišnje praznike, u periodu 30.12. – 03.01. Prolom Banja je pripremila novogodišnji paket koji pored smeštaja i ishrane na bazi švedskog stola za sva tri obroka, nudi i sadržaje wellness centra ili, za istinske hedoniste, sadržaje wellness lux centra. U sauni, slanoj sobi, Prolom moru, šetajući kneipp stazom, okruženi Prolom vodom i planinskim vazduhom, odbrojite poslednje sekunde 2021. godine na idealnom mestu za smiraj i retrospektivu dinamične protekle godine.

U novogodišnjoj noći gosti Prolom Banje u čarima wellness sadržaja mogu uživati do 02h posle ponoći. Shodno tome, biće produženo radno vreme igraonice za decu, uz nadzor vaspitača do 22h. Pored toga, mališane očekuju brojna iznenađenja, igre bez granica, animatori i neograničeno korišćenje sale za zabavu, za tinejdžere i sve ljubitelje društvenih igara.

Prirodne lepote Radan planine posebne su tokom zimskih meseci. Novogodišnje izdanje šetnje šumovitim stazama, uz prirodnu terapiju šumskog wellness-a, omogućiće gostima Prolom Banje da tu jedinstvenu lepotu upoznaju i sami iskuse. Onda zaista možete reći da u narednu godinu ulazite dišući punim plućima.

Prolom Banja odgovorno brine o zdravlju svojih gostiju, starajući se da se osećaju bezbrižno i dobro u svakom trenutku, a prilagođavajući se važećim merama Vlade Republike Srbije.

U sigurnom zagrljaju Prolom Banje, okupite voljene i priuštite im sunčani kutak da zajedno mahnete staroj i pozdravite Novu 2022. godinu – sa dobrog mesta za dobre početke.

Više informacija možete videti OVDE

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime