Spektakl na nebu!

0
Foto: Udruženje ekstremnih sportova Toplice

Spektakl za odrasle i bajka za najmlađe, tako su u Udruženju ekstremnih sportova Toplice zamislili Prokopovdan i ostvarili tu ideju na nebu iznad grada. Zmajevi, paraglajderi i baloni opčinili su sve koji su tog dana podigli glavu prema oblacima, a najviše decu.

UEST je u saradnji sa Turističko sportskom organizacijom Prokuplja i uz podršku prijatelja iz Ćuprije, Kosova i Makedonije, u subotu 21. jula sa pomoćnih terena stadiona “Topličanin” priredio svim Prokupčanima nezaboravno iskustvo.

– Srećni smo što smo na licima velikog broja posetilaca videli osmeh i pogled iz kojeg se vidi oduševljenje dok su gledali u zmajeve, motorne paraglajdere, balone, kratko rečeno dok su se divili prizoru koji do sada iznad svog grada nisu videli. Posebno iznenađenje i doživljaj doživela je jedna devojčica kojoj su roditelji čestitali rođendan baš letom balonom. Očekivao sam da mi neko priđe sa željom da zaprosi devojku u balonu, ali nije, tako da eto ideje za sledeći put. Moram spomenuti i ljude koji su toga dana došli sa svojim tezgama kako bi zaradili koji novac, čak i oni su bili opčinjeni onim što vide iznad sebe da su prosto zaboravili zašto su tu. Srećan sam, jer je danas najveće zadovoljstvo kad u nimalo lakim vremenima izmamiš osmeh na toliko lica, vidiš koliko je malo dovoljno za nečiju radost, a svima nam je to potrebno. – rekao je predsednik UEST-a Saša Miljković.

Nakon ovog pionirskog poduhvata u našem gradu, iz Udruženja najavljuju i takmičenje u paraglajdingu krajem septembra, tako da će Prokupčani za kratko vreme imati još jednu priliku da uživaju u nebeskom spektaklu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime