Spektakularan novogodišnji koncert Cece u Kruševcu

0

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je u Kruševcu održala spektakularan novogodišnji koncert, u kome je u podgrejanoj  novogodišnjoj atmosferi na minus 10 stepeni uživalo oko 30 hiljada ljudi.

Odmah posle susreta sa novinarima u Gradskoj upravi, gde je izjavila da su ,,Čarapani bili brži od Beograda,,  gde je trebalo da nastupa, Ceca se na binu u Kruševcu popela u 22 sata, odevena u crne uske pantalone i bundu, a nastup je započela svojim najvećim hitovima “Kad bi bio ranjen”, “Beograd”, “Pazi s kime spavaš” i “Nagovori”…

Kada je otkucala ponoć uz spektakularan vatromet, Ceca je svojoj publici  poželela srećnu i uspešnu 2016. godinu,  zatim zapevala pesmu “Poziv”.

Ceca u Gardskoj upravi Kruševca pred koncert
Ceca u Gardskoj upravi Kruševca pred koncert

Oko 30 hiljada prisutnih je sa Cecom nastavilo da igra i sjajna žurka potrajala je do duboko u noć, iako je Kruševac bi nezapamćeno leden.

– U Beogradu sam nastupala više puta a htela sam da pevam u gradu u kojem nisam nastupala više od 20 godina. Svim Kruševljanima i drugim građanima Srbije želim mir, blagostanje, napredak, mnogo ljubavi, zadovoljstvo na svim licima. To želim i celoj Srbiji. Da svi budemo srećni, nasmejani i zadovoljni,  istakla je Ceca sinoć u Kruševcu.

Okupljene gradjane na Trgu kosovskihj junaka u Kruševcu nije grejala samo Ceca, već su se grejali i uz pomoć kuvanog vina i vruće rakije koju su služili pripadnici Vojske Srbije.

Spektakularnu zabavu u Kruševcu obasjavao je ,,Trajalov vatromet,, .

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime