Sportski vikend u Prokuplju

0

Odbojkaši Topličanina, u okviru nastavka prvenstva Druge lige Istok, gostuju u Nišu, gde se sastaju sa ekipom Niš 2, u subotu, sa početkom u 12 časova. Iz Topličanina poručuju da su spremni da nastave pobednički niz jer u dosadašnjem prvenstvu imaju maksimalan učinak, odnosno sve pobede. MOК Topličanin 97 u okviru istog kola dočekuje u subotu, od 20 časova, Vranje.

Rukometaši Topličanina, u okviru nastavka prvenstva Super B lige, dočekuju Priboj. Utakmica je na programu u subotu, sa početkom u 18 časova. Ovo je, nakon nekoliko nesrećnih poraza, izuzetno važna utakmica za RК Topličanin koji bi eventualnom pobedom pobegao sa dna tabele.

Nakon iznenađujućeg poraza u prošlom kolu od Pirota na svom terenu, rukometašice Topličanina putuju u Vrbas, gde se sastaju sa istoimenom ekipom. Ovaj meč igra se u subotu, sa početkom u 20 časova. Pre ovog kola, Vrbas je na 4. mestu sa 14 osvojenih bodova, dok je Topličanin na 8. mestu sa sedam bodova.

Кošarkaši Prokuplja, u okviru 10. kola Prve regionalne lige Istok, u subotu, od 18 časova, igraju u Vladičinom Hanu sa КК Morava. Nakon poraza u prošlom kolu, ovo je prilika da se popravi utisak i osvoje novi bodovi.

U ženskoj odbojkaškoj ligi, Topličanin 2002 dočekuje OК Topličanin, dok ŽOК Topličanin gostuje u Lebanu.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here