Socijalistička partija Srbije u Kuršumliji predstavila odborničke kandidate i program

0

Na završnoj konvenciji OO SPS Kuršumlija u prepunoj sali zgradi bivšeg komiteta i  u prisusutvu potpredsednika SPS-a Branka Ružića,  predstavljeni su odbornički kandidati socijalista za lokalne izbore i njihov program za  Kuršumliju kojom prilikom je naglašeno da SPS očekuje veliku podršku glasača.

Predsednik OO SPS Kuršumlija, Milan Stepanović je kazao da socijalisti imaju respektabilni program i ljude koji se nalaze na listi za odbornike.

– Naš cilj danas, 2016. godine je prosperitetna, ekonomski i socijalno pravedna Kuršumlija. Za nju možemo da se izborimo samo znanjem, radom i stvaranjem. Energiju nam daje sve više mladih u našim redovima ali iskustvo i mudrost generacija koje su stvarale sve ono što danas moramo da sačuvamo i nadogradimo. Solidarnost i jednakost u zajednici su vrednosti koje se vraćaju kao ključan preduslov budućnosti. Sada kada smo kadrovski podmlađeni i ojačani spremni smo da Kuršumliju vratimo na pravi put, kazao je Stepanović.

Potpredsednik SPS branko Ružić je istakao da socijalisti uvek daju realna obećanja i da za Srbiju, ali i za Kuršumliju nije dobro da jedna politička opcija bude toliko dominatntna da ima natpolovičnu većinu.

– Vlast kvari ljude, a apsolutna vlast kvari apsolutno i zato nije dobro ni za Srbiju ni za Kuršumliju da jedna politička opcija ima apsolutnu vlast. Zato je potreban uravnotežen sistem kako u Srbiji, tako i ovde u Kuršumliji.  Nije prihvatljivo da pojedinci ucenjuju ljude za koju će političku opciju da glasaju.  Iznenadiće se mnogi već u noći 24. aprila kakav će biti rezultati izbora, rekao je Ružić i naglasio da je za Kuršumliju u prethodnom periodu učinio mnogo i da „ne želi da se hvali, ali da je to potrebno da se kaže“.

On je okupljenim članovima i simpatizerima SPS-a u prepunoj sali OO SPS Kuršumlija kazao i da „ne podlegnu ucenama pojedinaca“ i da glasaju za političku opciju koja ih nije ranije prevarila, istakavši da samo nakon televizije, „pogledaju kakva je realnost“ i da se odluče za one koji imaju realna obećanja, a to su, istakao je on, dvojka na lokalnim i trojka na republičkim izborima.

Na konvenciji OO SPS Kuršumlija predstavljeni su i odbornički kandidati izborne liste Dačić-SPS-Marković-JS za lokalne izbore u Kuršumliji  na kome su govorili predstavnici JS, poslanički kandidati ove izborne koalicije i gosti iz Topličkog okruga.

Pogledajte i fotografije sa konvencije OO SPS Kuršumlija:

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime