U Domu kulture korisnici Doma učenika srednjih škola u Prokuplju priredili su izuzetno bogat kulturno- zabavni program. Oni su se predstavili i kao glumci, i kao pevači narodne i zabavne muzike, ali i kao igrači modernog plesa i folklora, recitatori, slikari i modelari. 

Da se u Domu učenika, osim školskih  obaveza, velika pažnja poklanja i vannastavnim aktivnostima osim ovog nastupa, pokazali su i mnogobrojni uspesi na  takmičenjima u proteklom periodu.

– Postignute rezultate na prethodnim takmičenjima želimo da podelimo i sa našim sugrađanima. To je jedan od razloga zašto su se korisnici Doma po prvi put opredelili da se bogatim kulturnim programom predstave građanima Prokuplja. Postignuti rezultati na ovogodišoj 22. regionalnoj Domijadi i predstojeće učešće na Republičkim takmičenjima, koje će se održati u Novom Sadu, pišu jednu novu stranicu istorije Doma učenika u Prokuplju, rekla je direktorka Doma učenika Jelena Vuković.

Prema njenim rečima četvorogodišnji boravak u ustanovi nisu samo zidovi, fasade, krevet i ishrana, nego i duh zajedništva jedne velike porodice koja se stvara i neguje u ustanovi, i to zahvaljujući saradnji sa lokalnom samoupravom, vaspitačima, profesorima, Domom kulture, mnogobrojnim sportskim klubovima i stručnim saradnicima.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime