SRS za Toplicu: Propao plan naprednjaka–radikali samo ojačani

3

Okružni odbor SRS za Toplički okrug je u skladu sa dobijenim uputstvima iz vrha stranke utvrdio je da je izbor i imenovanje sada već prebeglih članova SRS u Prokuplju, urađeni van statuta, a u cilju stavljanja pod kontrolu naprednjaka pa je njihov današnji prelazak samo ishitren prebeg pre smena koji su planirani na današnjoj sednici IO, navodi se u saopštenju radikala.

Mi nemamo nameru da se bavimo sada već bivšim članovima koji su dovedeni pre nekoliko meseci da odrade posao  a morali su da se vrate neobavljenog posla. Krećemo u revitalizaciju i uvećanju članstva u odborima u Toplici.

U tom cilju smo uradili ozbiljne analize i već preduzimamo mere kako bi se uočene slabosti otklonile. Svi odbori su uradili analize propusta sa posebnim osvrtom na konkretne rezultate, kao i eventualna kršenja statuta i procedura.

-Ne volim da unapred ocenjujem reforme odbora.U toku su ozbiljne kadrovske reforme na svim nivoima, tako da će se ubrzo videti da li postoje, i ko će sačinjavati podmlađene i osnažene odbore radikala u celoj Toplici, kazao jeZvazdan Ristić, vršilac dužnosti predsednika Okružnog odbora SRS Topličkog okruga.

Treba da naglasimo i to da je Ristić na mesto prvog čoveka radikala postavljen nakon što je odbor u Kuršumliji imao najbolje rezultate na predsedničkim izborima u Srbiji.

Ovim putem pozivoma sve članove i simpatizere da nam se pridruže i da se pripremimo za nove izbore koji će doći kada ćemo poraziti sadašnji naprednjački režim.

Naprednjacima poručujem da SRS postoji  u kontinuitetu a oni neka se prisete kako su prošli nestali sa političke scene i možda nauče nešto iz toga, kaže se u saopštenju Okružnog odbora SRS Topličkog okruga.

Inače, danas je na konferenciji za štampu OO SNS Prokuplje saopšteno da je deo funkcionera i članova prešao u SNS o čemu više možete pročitati OVDE

3 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime