Šta se sve krade iz kruševačke Opšte bolnice

1

Iz kruševačke Opšte bolnice unazad nekoliko godina pokradeno je mnogo stvari, a vinovnici još nisu otkriverni.

– Dva trimera su nestala pre 3 godine i njihova krađa je uredno prijavljena Mupu. Kosilica za travu je ukradena pre 6 – 7 godina i ta krađa je prijavljena nadležnim organima. Bušilica Hilti je nestala pre 8 – 9 godina kao i više kompleta alata koji je kupljen neposredno pre toga i to je sve uredno prijavljeno Mupu koji je i izvršio uviđaj. Bojleri, brave i baterije za vodu su u vreme preseljavanja iz objekta stare transfuzije u instalirani u zgradu nove transfuzije u bolničkom krugu, kaže direktorka Opšte bolnice u Kruševcu prim dr Slobodanka Jotić.

Ona napominje da su svi delovi koje ugrađuje ovlašćeni servis Elgor po cenovniku iz lager liste koji je predao prilikom sklapanja tenderskog ugovora.

– Naknadno sam upoznata od odgovornih lica da je bilo krađa ranijih godina koje su blagovremeno prijavljivane policijskoj upravi. Upoznata sam i da je policijska uprava pronašla i vratila određeni broj ukradenih predmeta a jedan deo ukradene imovine nije nađen i vraćen. U vremenu od kad vršim funkiju direktora svaka izvršena krađa, ma kolike vrednosti bila, odmah je prijavljivana nadležnoj policijskoj upravi. Kao krađu veće vrednosti (300 evra) ističemo krađu 32 prozorske okapnice sa većim procentom bakra u sebi (70%) koja je odmah prijavljena te očekujemo policijski izveštaj, navodi direktorka Opšte bolnice u Kruševcu prim dr Slobodanka Jotić.

1 KOMENTAR

  1. Pa to nije dosao niko sa ulice da krde nego su vasi radnici pokrali, domari, magacioneri, lozaci itd pogledajte nasta lici Krusevacka bolnica, duva na prozorima u bolnickim sobama ko da si na polju a ne u bolnici na lecenju, ne zna se ko je vise drzak dal’ doktori, sestre ili cistacice!!! Ponasaju se prema pacijentima kao da je neko iz inata dosao na ptegled!!! Sramota!!! Povedite vi racuna malo o ljudima koji vas placaju da ih lecite a ne na hilti, slavine, baterije i wc solje ko vam krade!!! Sigurno su pacijenti odneli sve te kosilice trimere itd…!!!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime