Stravičan sudar kod Kuršumlije: Ostali živi u slupanom automobilu

0

U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Pepeljevcu kod Kuršumlije, dvojica mladića iz Kuršumlije su neverovatnom srećom zadobili samo lake telesne povrede nakon sudara sa kamionom šleperom, saznaju Top Novosti.

Naime, juče oko 11 časova u selu Pepeljevac kod Kuršumlije došlo je do sudara kamiona šlepera i putničkog automobile marke “pasat” nakon što se u krivini kod restorana Stara vrba zanela prikolica kaminona šlepera i udarila u putnički automobil u kome su bila dvojica mladića iz Kuršumlije.

Od siline udara automobil je sleteo sa puta. Pripadnici policije i Hitne pomoći kuršumlijskog Doma zdravlja morali su da razvaljuju vrata na automobilu koji je bio gotovo uništen da bi došli do povređenih mladića koji su se nalazili u smrkanom “pasatu”.

Samo pukom srećom, vozač i suvozač u ovom automobile su zadobili lakše telesne povrede i nakon ukazane prve pomoći otpušteni su na kućno lečenje.

Do ove saobraćajne nesreće došlo je usled neprilagođene brzine kretanja šlepera koji je prikolicom koja se zanela na kolovozu udarila u putnički automobile marke “pasat” koji se kretao ka Prokuplju.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime