Struja visokog napona kvari uređaje u selu kod Kuršumlije

0

Meštani sela Pepeljavac uputili su dopis našoj redakciji u kome navode da imaju velike probleme sa strujom oko napona pa uređaji u ovom selu se stalno kvare. Dopis objavljujemo u celosti.

Naš problem je vezan za ED Jugoistok – Niš koja naša domaćinstva snabdeva strujom. Već duži niz godina imamo probleme sa snabdevanjem tako što struja koju nam isporučuje ED Jugiostok nije odgovarajućeg napona, osim toga svakodnevno se dešava da struja u više navrata u kratkim vremenskimintervalima nestaje pa ponovo dolazi zbog čega nam se stalno kvare kućni uređaji : bojleri, veš mašine, šporeti, televizori, računari i td, čija je popravka skupa i mnogo puta neisplativa a novi uređaj često košta kao godišnji račun za struju

Problem u snabdevanju strujom imaju ulice: Raleta Radovanovića, PetraBojovića i Kosovke devojke.

Obraćali smo se u više navrata ED Prokuolje i zahtevali od njih da reše problem snabdevanja. Zadnji zahtev, koji je poslat u formi peticije, potpisalo je više od 96 domaćinstava koja su ugrožena i koja trpe veliku finansijsku štetu.

Odgovor iz ED Prokuplje nikada nismo dobili, niti je elektrodistribucija na bilo koji način pokušala da reši naš problem koji traje duži niz godina.

Nama kao građanima je preostalo da preko medija obavestimo javnost o ovom našem problemu.

Zahvaljujemo vam se u ime meštana i šlanova saveta MZ Pepeljevac što ste ovaj naš dopis objavili na vašem portalu,navodi se u dopisu meštana sela Pepeljevac.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime