Sve što vam je potrebno za letnju negu kose

0
devojka-se-ceslja 2
Elements.envato.com

Ukoliko ste uvereni da nega kose i fenomenalna frizura leti predstavlja izuzetno težak zadatak, ovim tekstom pokušaćemo da vas razuverimo. Sigurni smo da, sve što je neophodno za letnju negu kose i frizuru kao sa filmskog platna, čini par odabranih aparata koji će napraviti čudo. 

Tek je početak leta, a mi smo pronašli sve neophodne aparate za negu i stilizovanje kose, i svi su marke Philips: 

  • uvijač za kosu za savršene kovrdže lepše od prirodnih, 
  • fen za kosu i presa
  • vruća četka za nežno sušenje i ispravljanje
  • i Philips Essential Air Styler

Izberite jedan Philips aparat, ako ste uvek dosledni istoj frizuri, ili se odlučite za nekoliko različitih, ako želite da svaki dan izgledate drugačije, i imaćete lični profesionalni frizerski salon u svojoj kući. 

A to čak i nije ono najbolje. Najbolje je što Philips aparati istovremeno neguju i stilizuju kosu, a upotreba je brza, lagana i jednostavna.

Budite ovog leta sam svoj frizer i isprobajte bar neke od sledećih predloga:

Savršene kovrdže uz Philips uvijac za kosu

Volite bujnu, gustu i lepršavu kosu koja ima i volumen i sjaj, i želite da vaše kovrdže privuku poglede gde god da kročite? Onda je za vas savršen inteligentni aparat za uvijanje – Philips uvijac za kosu StyleCare Prestige, koji kovrdže o kojima ste sanjali brzo i lako pretvara u realnost.

Evo šta ovaj uređaj čini tako posebnim:

  • tehničke karakteristike: poseduje  univerzalan napon, zagrevanje traje 30 sekundi,  kosu oblikuje na temperaturi profesionalnih aparata, od 170oC/190oC/210oC, ima automatsko okretanje i čak tri smera kovrdžanja ( desno – kombinacija – levo), obložen keramičkom oblogom sa keratinom pa odgovara svim tipovima kose, ne oštećuje vlasi, ima fleksibilan kabl od 2m i automatsko isključivanje nakon 60 minuta
  • način upotrebe: Philips uvijac za kosu držite tokom rada u prirodnom vertikalnom položaju, a dugmići za rukovanje su na mestu gde su vaši prsti, pa ih je lako pritisniti ili pustiti, postavke vremena su na 8, 10 i 12 sekundi, i cela frizura je gotova za pola sata, što zavisi od dužine i gustine kose
  • rezultat: dobićete tranformaciju iz snova, savršene lokne koje dugo traju i dvostruko veći volumen negovane kose 

Svakodnevne promene uz Philips fen za kosu sa presom

Ako volite promene, kako u životu tako i sa frizurama, pa nekad imate savršeno ravnu kosu, a nekad nemirne lokne, za vas je Philips fen za kosu sa presom. Zbog odlične pegle za kosu koju dobijate uz fen, uvek ćete moći da imate drugačiju frizuru.

Šta možete da očekujete od ovog seta – fena i pegle za kosu:

  • tehničke karakteristike: Philips fen za kosu iz serije 3000 ima 1600 W i optimalan protok vazduha, kao i 3 nivoa podešavanja brzine i toplote, a specijalni dodatak Termo Protect meša hladan i topao vazduh i tako štiti kosu od oštećenja. Uz njega na poklon dobijate Philips peglu za kosu iz serije 3000, radne temperature 210oC, koja se zagreva za 1 minut, ima grejne ploče od keramike sa dodatkom keratina i pružiće vam frizuru kao iz salona.
  • način upotrebe: iznenadiće vas jednostavna upotreba pegle za kosu  – nakon što kosu prosušite fenom, za sjajnu i ravnu frizuru jednostavno peglom peglajte jedan po jedan pramen ili namotajte nežno tanak pramen na peglu za krupne i rastresite lokne.
  • rezultat: opet dobijate transformaciju iz snova jer će vaša ravna kosa, ali i razigrane lokne izgledati kao da su delo profesionalca

Frizura na brzinu sa Philips vrućom četkom

Ako nemate ni malo vremena, a želite lepu, ravnu i stilizovanu kosu, isprobajte Philips vruću četku za ispravljanje ili Philips Essential Air Styler, jer ćete ispraviti kosu i stilizovati frizuru dok je sušite. Uređaji naelektrisanim negativnim jonima uklanjaju statički elektricitet iz kose i uglačavaju kutikulu, što pojačava prirodni sjaj, a kosa postaje ravna, poslušna i glatka.

Pravo je vreme da iskoristite neverovatne letnje popuste u Lilly online prodavnici na Philips aparate za negu i oblikovanje kose. Šta god da odaberete, nećete pogrešiti jer sa Philipsom dobijate sopstevni frizerski salon u kući.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime