Svečano otvoren obnovljen teren

2

Obnovljen košarkaški teren u Prokuplju, od juče pored novog izgleda ima i novo ime – prema legendi prokupačke košarke Tomici Đorđeviću. Teren je obnovljen u okviru  akcije kompanije Mozzart  „Sto terena za jednu igru“.  Teren su svečano otvorili sin Tomice Đorđevića Predrag Đorđević  i Maja Ranđelović, lokalna većnica za prosvetu, sport i omladinu.

Svečano otvaranje terena ulepšala je utakmica između mlađih selekcija prokupačkih klubova „Prokuplja“ i „Probasketa“ , koje su sa klupe predvodili Dragan Labović i Petar Rakićević, poznati košarkaši koji su svoje prve sportske korake napravili baš na ovom igralištu. Nakon toga organizovano je i takmičenje u šutiranju trojki.

– Ovo je fenomenalan događaj za grad i za košarku. Zahvalio bih kompaniji Mozzart na ovoj akciji i obnavljanju terena. Nadam se da ovde nećemo stati i da će biti još više ovakvih ili sličnih akcija – rekao je Dragan Labović legenda prokupačke košarke.

Prokupački košarkaški teren jedan je od najstarijih košarkaških terena u Srbiji, na njemu su počinjali svi prokupački košarkaški asovi, a omiljeno je igralište svih rekreativaca.

2 KOMENTARA

  1. I ono je kao renoviran teren? Cirkus potreban lokalnim politikantima da bi se promovisali. I to na mestu sa koim nemaju veze jer je drugi dao novac. Drugim recima, nije njihovom zaslugom. Hajde i to, nego sto pokusavaju da vredjaju inteligenciju i nesto sasvim normalno prikazuju kao dogadjaj. Bedno.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime