Svečano otvoren Velnes centar u Prolom Banji

  11

  Ministar turizma trgovine i telekominokacija i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić danas je svečano otvorio Velnes centar u Prolom Banji. On je tom prilikom pohvalio poslovodstvo turističkog preduzeća “Planinka”, koje je sopstvenim sredstvima izgradilo novi velnes. Takođe, istakao je da je Prolom Banja prva po broju iskorišćenih turističkih vaučera.

  Generalni direktor turističkog preduzeća “Planinka” Radovan Raičević je kazao da je u toku prošle i ove godine firma uložila oko tri miliona evra u smeštajne kapacitete i milion evra u izgradnju velnes centra. Istakao je i da planiraju izgradnju novog hotela u Lukovskoj Banji i bazena na otvorenom.

  Crvenu vrpcu je uz osmeh presekao poznati tv voditelj Živorad Žika Nikolić, koji je poznat po promociji turizma u Srbiji u svojoj emisiji.

  U okviru novog Velnes centra koji se prostire na površini od 2.100 kvadratnih metara, gosti će moći da uživaju u vrhunskim tretmanima i uslugama. Sam kompleks se sastoji iz tri nivoa pri čemu je svaki od njih osmišljen da gostima pruži maksimalno zadovoljstvo i neponovljivo iskustvo.

  Spektar tretmana je raznovrstan i prilagođen svim starosnim kategorijama, pa tako gosti hotela i posetioci mogu uživati u svetu sauna (tri finske, infrared i bio sauna), parnim kupatilima, slanim sobama, kneipp stazi i velikom broju toplih klupa.

  Posebne atrakcije u novom Velnes centru predstavljaju bazen otvoreno – zatvorenog tipa na prvom spratu sa predivnim panoramskim pogledom na crkvu Preobraženja Gospodnjeg i džakuzi bazen sa slanom vodom, simbolično nazvan Prolom more. Imajući u vidu da je sve više mladih bračnih parova sa decom u Prolom Banji, novi Velnes pruža mogućnost da se istovremeno zabave roditelji i deca i provedu kvalitetno zajedničko vreme uz opuštanje svih čula.

  11 KOMENTARA

  VAŠ KOMENTAR

  Napišite Vaš komentar
  Unesite svoje ime