Svetosavska povelja u pravim rukama

0

Apotekarska ustanova iz Prokuplja ovogodišnji je dobitnik Svetosavske povelje, najprestižnije nagrade u Toplici. Ističući izuzetan značaj i razvoj ove ustanove, načelnik Topličkog upravnog okruga dr Nebojša Vukadinović je uručio Povelju direktoru Apoteke Zlatanu Miljkoviću.

U obrazloženju stručne komisije Topličkog upravnog okruga navodi se:

“U protekloj godini, kao i nekoliko godina unazad, ova ustanova dostigla je najviši nivo unapredivši svoj rad i uslove rada na svim nivoima, više i bolje nego li u prethodnih nekoliko decenija. Otvaranjem novih apotekarskih jedinica u svim topličkim opštinama i na seoskom području, približila je svoje usluge svim građanima podjednako.”

Svetosavska povelja ima ove godine poseban značaj za Apotekarsku ustanovu upravo zbog obeležavanja jubileja – 65 godina postojanja i rada.

Direktor Apoteke Zlatan Miljković posebno se zahvalio građanima iz prokupačkog naselja Garić, koji su i predložili ustanovu za ovu nagradu, kao i svim zaposlenim u Apotekarskoj ustanovi.

– Nema uzvišenijeg dara koji su zaposleni radnici Apoteke mogli da dobiju za 65 godina postojanja i rada. Naš imperativ je da budemo zadovoljni sami sobom i da vi budete zadovoljni nama. Zaista, nema većeg priznanja od Svetosavske povelje, jer kako kaže narodna pesma: “Blago majci koja Savu rodi i Srbinu dok ga Savo vodi.”,kazao je Miljković nakon dodele Svetosavske povelje.

Toplički upravni okrug je Svetosavskom poveljom nagradio kvalitetan i humani rad ove ustanove, jer je od najkompetentnijih u ovoj oblasti svrstana u sam vrh najuspešnijih apoteka u Srbiji.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime