Svi čisitili vrtić složno od spremačice do direktorke

0

PROKUPLJE: U Predškolskoj ustanovi “Neven”, u objektu “Radost” prethodnih pet dana radilo se intenzivno na renoviranju fasade, stolarije i dela krova. Zbog ovih radova vrtić nije radio od 30. oktobra, a da sve bude spremno za dolazak dece pobrinuo se ceo kolektiv vrtića.

Vrtić je bio zatvoren za boravak dece zbog njihove bezbednosti na 5 radnih dana. Rekonstrukcija nije mogla da se obavi ranije, jer u toku leta nisu bili raspisani tenderi za ovaj projekat, Stolarija je promenjena na celom objektu, a da bi za mališane i njihov dolazak sve bilo spremno, uključili su se svi – od spremačice do direktorke.

– Dogovorili smo se svi da pomognemo koleginicama iz objekta “Radost”. Nismo hteli da sav posao ostane njima trima. Tako se nas dvadesetak prihvatilo krpe i džogera i malo posle 15h sve je već blistalo. Drago mi je što smo zajednički uradili sve da sutra naša deca uđu u čisto i lepo. – rekla je direktorka PU “Neven” Vesna Jovanović.

U akciju čišćenja, brisanja, ribanja i usisavanja uključile su se spremačice iz drugih objekata, vaspitačice, svi muški radnici ove ustanove i direktorka.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here