Svi političari idu na poligraf – prvi test u Kuršumliji

0

Danas je stupila na snagu nova Uredba Vlade Srbije prema kojoj će svi političari morati najpre da prođu poligraf pre nego im budu potvrđene izborne liste za predstojeće republičke i lokalne izbore. Prvo poligrafsko testiranje političara u Srbiji biće organizovano u Kuršumlije, saznaju Top Novosti.

Prema našim saznanjima, već danas će biti organizovano prvo poligrafsko testiranje lokalnih političara u Kuršumliji nakon čega će u ponedeljak biti nastavljeno, i tek nakon završetka i eventualno pozitivnih rezultata biće moguće da im budu potvrđene liste za lokalne izbore.

Oni koji ne prođu detektor laži neće moći da se kandiduju i imaju 48 sati da „otklone nedostatke“, odnosno da “smanje predizborna obećanja” i da na novom testiranju ponovo pokažu koliko su im realna obećanja!

Kako nezvanično saznajemo, kod većine kuršumlijskih političara vlada velika panika jer strahuju da će najverovatnije pasti na poligrafu pa svi užurbano rade na smanjenju predizbornih obećanja da bi mogli da prođu ovo obavezujuće testiranje!

Inače, ovakva, obavezujuća odluka o obaveznom testiranju na poligrafu doneta je nakon sveobuhvatne ankete koja je pokazala da u Srbiji najviše lažu političari!

Međutim, s obzirom da je danas 1. april – Dan šale, ovakvo testiranje na detektoru laži ipak neće biti organizovano. Nažalost svih nas.

(Autor: Miloš Ivanović, urednik Top Novosti)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime