Svi putni pravci u Rasinskom okrugu prohodni

0

Svi putni pravci u Rasinskom okrugu , koje pokriva Policijska uprava Kruševac, su prohodni, potvrdili su u Saobraćajnoj policiji Kruševca, uz apel vozačima na opreznu vožnju, a pešacima da se ne kreću kolovozom, i da prilikom prelaska ulice obrate pažnju na udaljenost vozila.

Visina snega na kolovozima u Rasinskom okrugu iznosi do 5 centimetara, a na vanrednoj sednici Gradskog Štaba Kruševca je konstatovano da su putevi pod kontrolom, te da nadležne službe spremno dočekuju snežne padavine. Radnici ,,Kruševac puta ,, su na terenu, a za posipanje kolovoza ima dovoljno soli i rizle.

Vozačima put Kopaonika, Goča i Jastrebca se preporučuje da da bez neophodne zimske opreme i lanaca za točkove ne kreću prema ovim planinama.

Štab za vanredne situacije grada Kruševca apeluje da se posebna pažnja usmeri na raščišćavanje prilaza zdravstvenim ustanovama, školama i vrtićima.

Komunalna policija već obilazi vlasnike lokala i stambenih objekata, proveracajući dali su očistili prilaze ispred svojih objekata. Načelnik Komunalne policije Kruševca Jovica Vesić je potvrdio da je već podeljeno šest prekršajnih naloga, a
zaprećene kazne za pravna lica su 50 hiljada dinara, za preduzetnike 25, a za odgovorno lice 5.000 dinara.

Autobusi kruševačkog ,,Jugoprevoza,, saobraćaju redovno do svih planiranih destinacija, sem linije za Mali Šiljegovac, koja je skraćena do Novog Sela i linije za Bovan, koja saobraća do Pasjaka.

U aleksandrovačkoj i bruskoj opštini, takođe, po tri autobuske linije su skraćene prema planinsklim selima, kao što su Strojinci i Igroš.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime