Sviraju za Epigeniju

0

U Art pabu “Black fox” u petak 1. marta biće održana svirka sa humanitarnim ciljem – prikupljanje sredstava za opremanje kancelarije udruženja “Epigenija”. Ulaz na svirku koštaće 100 dinara.

“Epigenija” je udruženje roditelja, staratelja i prijatelja dece i omladine obolelih od malignih bolesti, a nedavno je od grada dobila na korišćenje i kancelariju u Ulici Veljka Vlahovića L1/4.

– Zahvalni smo što sada imamo prostoriju u kojoj deca mogu da provedu kvalitetno vreme, ali želimo da je opremimo i učinimo još lepšim mestom. Trenutno nam je najpotrebniji novac za struju. Pozivam sve dobre ljude da nam pomognu. – rekla je Milena Perić, gimnazijalka koja je pokrenula udruženje.

Humanitarna svirka je ideja vlasnika paba Jelene Mitić i Miloša Šubaranovića, a nastupaju  gimnazijalci Milutin Milošević i Milena Kostić, koji su i sami volonteri ovog udruženja.  Osim prihoda od ulaznica, u pabu će biti postavljena i kutija za prikupljanje dobrovoljnih priloga.

Za sve koji žele na još neki način da pomognu udruženju tu je i mejl [email protected] i broj telefona 0692607199. Art pab nalazi se u Kosovskoj ulici.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime