Takmičenje srednjoškolaca u Prokuplju

1

Dom učenika srednjih škola u Prokuplju domaćin je 23. Regionalne domijade u sportu koja će se održati 14. aprila. Na ovoj sportskoj manifestaciji očekuje se učešće oko 700 srednjoškolaca iz Prokuplja, Niša, Zaječara, Crne Trave, Vranja, Bukova, Knjaževca, Pirota, Aleksinca, Surdulice, Leskovca, Bora i Bosilegrada koji će se takmičiti u sedam sportskih disciplina.

– Pripreme za ovu najveću ovogodišnju sportsku manifestaciju srednjoškolaca iz 13 domova jugoistočne Srbije u Prokuplju počeli smo još u oktobru prošle godine. Takmičenje u malom fudbalu, košarci, odbojci, stonom tenisu, šahu i streljaštvu održće se u Sportskoj hali „Dr Zoran Đinđić“, sportskim terenima Doma učenika srednjih škola, na terenima Poljoprivredne, Tehničke i OŠ „Ratko Pavlović Ćićko“, izjavila je direktorica Doma Jelena Vuković naglasivši da su za najbolje ekipe predviđene nagrade.

Očekuje se da otvaranju ovogodišnje Regionalne sportske domijade prisustvuje i predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović sa saradnicima.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime