TAMARA VUČIĆ OBIŠLA PRVAKE U KURŠUMLIJI

2

Tamara Vučić obišla je opštinu Kuršumlija i tom prilikom uručila poklone učenicima koji kreću u prvi razred Osnovne škole „Drinka Pavlović“. Deci su uručeni pokloni sa dodatnim sadržajem za učenje, koje će im pomoći da lakše savladaju školsko gradivo. Školi su donirana i nastavna pomagala, kao što su interaktivna tabla, projektor, košarkaške table, odbojkaške mreže i lopte.

– Radujem se što sam imala priliku da se ponovo družim sa najmlađima u Kuršumliji, kojima je pomoć nas odraslih u ovom periodu najvažnija. Želeli smo da prvi školski dan obeležimo u opuštenoj atmosferi i prijatnom druženju. Mališani su se najviše obradovali prigodnim poklonima u vidu osnovnog školskog pribora i sportskih rekvizita – izjavila je Tamara Vučić poželevši prvacima srećan polazak u školu.

Tokom posete Kuršumliji, Vučić je obišla i petočlanu porodicu Stevanović sa tri devojčice u selu Zebice. Tom prilikom, ona je porodici Stevanović uručila belu tehniku, neophodne prehrambene namirnice, kao i igračke i slatkiše za decu.

Izvor: Blic.rs

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime