Tamara Vučić podelila vredne poklone deci Kuršumlije

  8

  Supruga predsednika Srbije, Tamara Vučić, podelila je vredne poklone đacima u Kuršumliji na početku nove školske godine i istovremeno je otvoreno sportsko igralište u selu Rača kompletno opremljeno koševima, golovima i ostalom sportskom opremom.

  Ovo je inače druga poseta za nepunih godinu dana koje organizuje Violeta Jakovljević, ispred Opštine Kuršumlija prve dame Srbije koja donosi poklone deci u Kuršumliji, saznaju Top Novosti.

  Ovom prilikom supruga predsednika Srbije, Tamara Vučić obišla je dve porodice sa više dece, jednu u Kuršumliji sa šestoro dece, i drugu u Merdaru sa četvoro dece, kojima su uručeni pokloni.

  U OŠ “Miloje Zakić” organizovana je podele poklona za ukupno 125 učenika iz Kuršumlije i okolnih sela koji su dobili sav potreban školski pribor.

  Centralna svečanost je organizovana u Rači gde je na novosagrađenom igralištištu za male sportove organizovano otvaranje ovog igrališta potpuno opremljenog od strane Tamare Vučić.

  O prethodnoj poseti Tamare Vučić Kuršumliji, više možete pročitati OVDE

  Sve o Kuršumliji, možete pročitati OVDE

  8 KOMENTARA

  1. Bravo za Tamaru i Violetu… Da li ce neko nekada posetiti i nasu decu u Grabovnici. Ja imam troje dece, pa bilo bi lepo da i nas neko poseti u ovom selu a i nasu skolu u Grabovnici.

  VAŠ KOMENTAR

  Napišite Vaš komentar
  Unesite svoje ime