TANGO, VALCER I KOLO ISPRATILI MALE MATURANTE

0
ples maturanata
Foto: Služba za odnose sa javnošću i protokol Grada Prokuplja

PROKUPLJE: Prokupački osmaci su obeležili završetak osnovne škole maturskim plesom na Trgu topličkih junaka. Plesu je prethodio defile pešačkom zonom.

Maturante su na trgu dočekali zamenik gradonačelnika Prokuplja Miroljub Paunović, član Gradskog veća za prosvetu, omladinu i sport Maja Ranđelović i Saša Jovović, direktor Osnovne škole „Milić Rakić Mirko“, koja je inače bila domaćin ovogodišnje manifestacije,  kao i mnogobrojni građani Prokuplja.

-Čestitam vam završetak osnovne škole i nadam se da ćete sa dobrim rezultatima nastaviti i buduće školovanje. Učite kao i do sada, najpre zbog vas samih, a onda i zbog vaših roditelja, ali i nastavnika, koji su vam bili najveća podrška. Budite vredni,  pošteni, dobri i odgovorni ljudi, jer vi ste budućnost i ponos našeg grada. – poručio je maturantima zamenik gradonačelnika Prokuplja Miroljub Paunović.

Buduća mladost je iskoračila iz detinjstva plesnim korakom u život. Uz valcer, tango i tradicionalno kolo, svi Prokupčani su srcem igrali sa malim maturantima.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime