Telegram saučešća i podrške francuskom narodu

2

Predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović u ime Opštine Prokuplje i njenih građana uputio je telegram saučešća gradonačelniku Epona i francuskom narodu zbog serije atentata u kojima je stradao veliki broj njihovih sugrađana. U telegramu se kaže:

– Uvaženi francuski prijatelji, duboko smo potreseni vešću da je u atentatu na slobodno novinarstvo nastradao veliki broj francuskih novinara i policajaca. Pariz, najsvetliju prestonicu Evrope, prekrila je tuga i mi iskreno i duboko saučestvujemo u vašem bolu.

Između francuskog grada Epona i Opštine Prokuplje u toku je bratimljenje i približavanje dva bratska naroda, a u cilju veće privredne i kulturne saradnje.

Na telegramu saučešća i podrške u ime Epona zahvalio se zamenik gradonačelnika Ivica Jović, koji je poreklom Prokupčanin.

2 KOMENTARA

  1. Никада нам нису били пријатељи, и никада их нисам уважавао. Злочинима према Српском народу, Француска се 1999. уписала у непролазну књигу бешчашћа. Ја не могу да заборавим смех оног акционара Трепче и трговца људским органима Кушнера, па стога Вас молим Председниче да убудуће не изражавате саучешће и у моје име. Нека Французи сами кусају чурбу коју су закували.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime