Teško povređen pešak

0

U Jasenici, opština Žotorađa, 17. aprila 2015. godine, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, saopštila je policija

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila „mercedes“ prokupačkih registarskih tablica, oborio pešaka koji je u tom trenutku prelazio ulicu. Pešak je zadobio teške telesne povrede i upućen je na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Prokuplju.

– Zorica S. (1971) iz Jasenice, Žitorađa, je povređena danas, kao pešak, na teritoriji opštine Žitorađa, kada je udarilo putničko vozilo u pokretu. Ona je kolima HMP dovežena u Opštu bolnicu u Prokuplju oko 11h, gde je konstatovana povreda leve nadlaktice u vidu preloma, te je pacijentkinja zadržana u Odeljenju ortopedije Opšte bolnice u Prokuplju radi daljeg lečenja, kaže portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović.

Uviđaj su izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Žitorađi po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Prokuplju, navodi se u saopštenju policije.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime