Teško pretučen mladić u Kruševcu

0

Nikola Cvetkovic (27), radnik Henkel Merime, isprebijan je u subotu veče posle izlaska sa kolektivne proslave dočeka Nove godine, koju su u elitnom kruševačkom restoranu Lunar, slavili radnici Henkel Merime, Komunalne policije i opštinskog Centra.

On se od povreda koje je zadobio na ulici oporavlja na drugom spratu kruševačke hirurgije.

– Mene su rukama i nogama tukli i šutirali trojica-četvorica mladića iz Komunalne policije Kruševca, odmah posle izlaska iz restorana Lunar, kad sam sa devojkom krenuo prema svom automobilu. Boli me svuda po telu, najviše vrat, ramena i glava, a naduveno mi je i lice, rekao nam je u telefonskom razgovoru Nikola Cvetković i prosledio nam sliku.

Prema njegovom kazivanju, on se na proslavi dočeka Nove godine zamerio jednom momku za koga tvrdi da je iz Komunalne policije zato što je hteo da se slika sa svojom drugaricom iz njegovog društva.

– Taj se momak usprotivio što sam ja hteo da se slikam sa svojom drugaricom i počeo da mi preti. Prilikom izlaska iz sale restorana Lunar, kad sam kasnije sa svojom devojkom krenuo niz ulicu prema svom automobilu, taj momak me je sustigao i isprečio mi put, a odjednom su se tu stvorila još trojica-četvorica mladića iz Komunalne policije. Udarali su me sa svih strana, rukama i nogama, oborili na zemlju i šutirali, a ja nisam mogao da se odbranim, priča Nikola.

Interventna policija je, prema nečijoj dojavi o narušavanju javnog reda i mira, stigla na lice mesta i privela jednog od mladića. Nezvanično saznajemo da je posle pušten.

Policija o ovom incidentu nije ništa saopštila. Očekuje se da se Komunalna policija oglasi po rasvetljavanju svih detalja u veti sa nastalim incidentom.

U elitnom kruševačkom Restoranu Lunar potvrđeno nam je da su sinoć zaposleni iz Henkel Merime, Komunalne policije i opštinskog Centra slavili doček Nove godine. Proslava je u Sali restorana, kažu, protekla kao i uvek, u najboljem redu, a da li se izvan restorana nekome od njihovih gostiju nešto potom loše desilo, to oni ne znaju. Čak se u čudu pitaju da li je i to moguće. I momak koji je završio u bolnici potvrdio nam je da je napadnut izvan restorana prilikom odlaska kući.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime