Top Novosti – Pet godina sa vama!

0

Dragi naši čitaoci, veliko nam je zadovoljstvo i čast što danas možemo sa vama proslaviti pet godina postojanja! Top Novosti slavi peti rođendan u najboljem društvu – a vi ste, ne samo danas, naši omiljeni gosti!

Iza nas je pet godina izveštavanja, istraživanja i kreativnog rada. Trudimo se da iz dana u dan donosimo tačne, jasne i lepe vesti iz Topličkog okruga. Naš moto nije da budemo samo prvi, već iskreni, istiniti i kvalitetni.

Zbog toga, osim hronike, politike i aktuelnosti na našem portalu uvek možete pročitati dobru reportažu o još boljim ljudima iz Toplice. U našim rubrikama možete ploviti kroz vreme, uživati u dobrim fotografijama i urbanim legendama.

Negujemo iz godine u godinu sliku o vrednim, zanimljivim i neobičnim ljudima i događajima. Top novosti su oaza za lepu reč, pa neretko možete pročitati i dirljive stihove i priče.

O Topličanima uvek ima mnogo da se priča. Neki su jednostavno neobični ljudi. Neki su obični ljudi sa neobičnim navikama. Poznajete ih: imaju zanimljiv hobi, imaju veštu ruku, krasi ih izuzetan talenat, ističe ih hrabro i veliko srce.

Neki od njih žive u vašoj ulici. Sa mnogima ste delili školsku klupu. Pojedine srećete svakog jutra kad krenete na posao. A na neke ste potpuno zaboravili.

Ovo je mesto na kom uvek možete da se setite zašto je lepo nazvati se Topličaninom. Ovo je mesto na kom uvek možete da sretnete dobre ljude, one koji čine naš kraj boljim.

I zato, umesto rođendanske torte, mi ćemo danas poslužiti obećanje i nadu da ćemo i sami postati bolji zahvaljujući vama!

Mi smo vaši prijatelji!

Redakcija Top Novosti!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime