Novogodišnja noć u Prokuplju protekla je mirno pod budim okom dežurnih službi policije, Vatrogasne jedinice, Garnizona Vojske Srbije i Hitne pomoći Doma zdravlja.

Tradicionalno, u ovoj noći, dežurne službe su obišli predstavnici lokalne samouprave. Predsednik opštine Aleksandar Simonović i predsednik Skupštine Dejan Lazić započeli su obilazak u stanici Policijske uprave gde su uručili prigodne poklone radnicima koji su u najluđoj noći dežurali i brinuli za bezbednost.

– Obilazak ovih službi u novogodišnjoj noći je na neki način tradicija kojom želimo da pokažemo znak pažnje, da nam je stalo i da brinemo i o onima koji uredno izvršavaju svoje radne zadatke odvojeni od svojih porodica na prelasku iz stare u Novu godinu. Kao lokalna vlast nastavićemo da radimo u interesu svih građana, da učinimo još više napora da nam bude bolje i nastaviti da rešavamo mnogobrojne probleme u ovoj godini, rekao je Simonović.

Predstavnici dežurnih službi koje su u novogodišnjoj noći brinule o Prokupčanima poželeli su svim građanima sreću, zdravlje i uspeh u Novoj 2017. godini, a predstavnicima lokalne samouprave koji su ih obišli zahvalili se na pažnji i izdvojenom vremenu.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime