Tragedija kod Kruševca: Troje mrtvih ispod šlepera

0

Na savernoj kruševačkoj zaobilaznici kod crkvice u Čitluku, danas u 15,30 dogodio se stravičan saobraćajni udes u kome su tri osobe izgubile život, a jedna žena je teško povređena i ona je posle ukazane medicinske pomoći u kruševačkoj bolnici prebačena za Beograd.

Kako nezvanično saznajemo, do udesa je najverovatnije došlo kada je putnički automobil ,,Fiat punto,, beogradskih tablica krenuo u preticanje i tom prilikom se direktno sudario sa šleperom, prijepoljskih registarskih oznaka.

Sve tri nastradale osobe su se nalazile u putničkom automobilu, u kome se nalazila još jedna osoba, koja je prilikom stravičnog sudara ispala iz automobila i preživela pakao.

Saobraćaj na delu zaobilaznice od kružnog toka kod Jasičkog mosta do Koševa bio je duže vreme u prekidu, dok su se na licu mesta nalazili istražni organi i medicinske i vatrogasne ekipe.

Policija još ništa nije saopštila o ovom stravičnom udesu, samo nam je potvrđeno da su tri osobe izgubile život, od kojih su J.G.(42) i I.J.(34), dok za treću osobu nismo saznali ni inicijale.
sleper-saobracajaka-1
U kruševačku bolnicu brzo se pronela vest da su osobe koje su izgubile život iz Beograda navodno krenule prema Aleksandrovcu na Župsku berbu.

U Hitnoj nam je potvrđeno da stradale osobe nisu u rodbinskim vezama i da među njima nije bilo maloletnih lica.

Vozač kamiona pokušao da izbegne udes

Vozač kamiona S.T.( 22) nije povređen u teškom udesu kod Kruševca. On je pokušao da izbegne ,, fiat punto,, koji mu je iz suprotnog pravca išao direkltno na njega. Tom prilikom kamion je duž stotinu i više metara pored zaustavne trake lomio desnu bankinu puta, da bi izbegao tragediju. Ali, nije bilo pomoći , jer se ,, fiat punto, prosto podvukao pod njega, kao i što se vidi na slikama s prednje strane.

Pogledajte i video snimak neposredno nakon teške saobraćajne nesreće:

Prvo se pronela vest da su u olupini smrskanog auta, koga su vatrogasci sekli kako bi izvukli beživotna tela, navodno bili tri muškarca i jedna žena, a potom da su u autu bile sve četiri žene.

– Putnica J. I. (41) u tom stravičnom udesu ispala je iz auta otpozadi i preživela. Ima frakturu lobanje, kičme i karlice, ali joj život za sada nije ugrožen, prebačena je u Beograd, saznajemo iz izvora bliskog Hirurgiji u Kruševcu.

Na licu mesta stravičnog udesa zatekli smo kamion u koji je udario ,,fiat punkto,, ali od tog automobila na tom putu nema ni traga.

Pitali smo jednog od prisutnih policajca na uviđaju gde je, automobil, a on nam reče,, otišao,,.

Zvanično se o ovom događaju u Kruševcu , kako u bolnici tako i u policiji niko ne oglašava, iako smo i zvanično tražili informaciju

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime